Hier is Dorian Leurquin !

De nieuwe accountmanager bij Intersac

Na een succesvolle reorganisatie, de nodige investeringen, een uitbreiding van het klantenbestand, een covid-crisis en een grondstoffencrisis, is het tijd om verder te bouwen. Lokaal produceren van duurzame oplossingen in papier en karton voor voedingsproducten is nog nooit zo belangrijk geweest. Tijd om de hulp in te roepen van een commercieel talent dat mee zijn schouders zet onder de grote ambities van Intersac. Ladies and gentlemen, here is Dorian Leurquin!

Hi Dorian, welkom bij het team maar vertel eens wat over jezelf?

Ja hoor, ik ben een commercieel mens maar dan wel van het soort dat graag uitdagingen krijgt. Me vastbijten in een dossier en me daar 100% betrokken bij voelen dat geeft me energie en voldoening. Uiteraard ben ik nu nog veel aan het leren maar de verpakkingswereld is uiterst boeiend en in volle evolutie dus ik weet nu al dat ik me zeker niet ga vervelen.

Leuk! Dat denken wij ook. En verder?

Wel, ik hou van sport en meer bepaald van voetbal en tennis. Dat laatste heb ik deze zomer veel gedaan in competitieverband maar dan wel op een bescheiden niveau. Ik sta altijd goed gezind op en ben erg graag in gezelschap van klanten en collega’s. Ik voel me namelijk op mijn gemak bij al mijn contacten. Dat hoort bij mijn persoonlijkheid. Uiteraard is de vrije tijd met familie en vrienden niet alleen leuk maar ook erg belangrijk. Onze generatie is van de ‘work-life-balance’ weet je wel? En de ‘bon vivant’ in mij zorgt dat ik ook tijd maak om te genieten.

En hoe ziet jouw generatie dan de verpakkingswereld Dorian?

We zijn er ons erg van bewust dat de planeet en de bedrijfswereld in volle evolutie zijn. Prijzen rijzen de pan uit en tegelijkertijd vragen we ons af of het niet beter is om meer aandacht te besteden aan het milieu. Dat heeft ook zijn kost maar een aanpak gebaseerd op flexibiliteit, empathie en respect heeft een grotere toekomst dan bepaalde businessmodellen die enkel op de laagste kost gebaseerd zijn.

Dus?

Dus geloof ik sterk in lokale productie en de vele voordelen van proximiteit maar ook in het zo ecologisch mogelijk produceren met als resultaat maximaal recycleerbare verpakkingen als onderdeel van een circulaire verpakkingseconomie. Die visie, die Marc als een verpakkingsmissionaris overal verkondigt, gaf de doorslag om bij Intersac te komen werken. Naast de directe aanpak en de enorme mogelijkheden die er nog zijn natuurlijk.

Bon, wat mogen onze klanten van je verwachten Dorian?

Een luisterend oor. Goed humeur. Snelle antwoorden. Concrete oplossingen. Vooral eigenlijk mijn enthousiasme om dagelijks te communiceren over zowel de praktische operationele kanten van de business als over de nieuwe ideeën, projecten en mogelijkheden. Werken bij Intersac is een combinatie van hands-on accountmanagement en ondernemerschap. En dat is heel leuk!

Is er dan iets wat je niet leuk vindt?

Ja zeker. Mensen die zich nooit in vraag stellen en die geen verantwoordelijkheid voor hun beslissingen of hun daden opnemen. Daar kan ik niet zo goed tegen. Gelukkig ben ik die in mijn nieuwe job nog niet tegengekomen. En bier zonder alcohol … dat vind ik ook niks. Oh ja … en als eerste naar huis gaan als het gezellig is dat doe ik ook nooit.

Top Dorian. En om te eindigen willen we graag nog een geheim van je weten.

Oei, een geheim. OK, maar vertel het niet verder. Ik doe ketchup op haast alles wat ik eet. De laatste tijd ben ik wat geminderd maar er staat altijd een reservefles in mijn kast. En dan nog een tweede geheim, nu we toch bezig zijn, ik ben fan van Anderlecht en ga ze regelmatig naar hun wedstrijden. Hopelijk heeft dat laatste geen gevolgen voor mijn relatie met bepaalde klanten want ze zijn niet allemaal fan van dezelfde club.

Mail Dorian Leurquin: dleurquin@intersac.be dleurquin@intersac.be