INTERSAC & VOEDSELVERPAKKING: MEER DAN 150 JAAR EXPERTISE!

Sinds de oprichting, bijna honderdzestig jaar geleden, blijft Intersac zich diversifiëren en beoogt het bedrijf een aanbod van optimale kwaliteit. Ons doel? De klanten tevreden houden, want zij maken van ons een grote speler in de voedselverpakkingssector.

intersac-page-accueil-visuel-boulangeries-snacks

BAKKERIJEN & SNACKBARS

Al onze verpakkingen zijn milieuvriendelijk en personaliseerbaar. Luxebroodjes, gewoon brood, sandwiches, hamburgers … In ons gamma vindt u voor elk van uw producten een geschikte oplossing.

intersac-page-accueil-visuel-fruits-legumes

FRUIT & GROENTEN

Droog of vochtig, licht of zwaar. Dankzij ons diverse aanbod aan voedselverpakkingen vindt u voor elk van uw producten een verpakking die voldoet. Al onze zakken, groot en klein, zijn milieuvriendelijk en personaliseerbaar.

KWALITEIT BOVEN ALLES

Onze voedselverpakkingen zijn vervaardigd van milieuvriendelijke grondstoffen en worden ook bedrukt met ecologische inkt. De milieuvriendelijke aanpak van Intersac werd in 2010 bekroond met het PEFC-label (programma ter ondersteuning van boscertificering) en het Imprim’Vert-certificaat in 2014. Onze ateliers beschikken ook over een verwerkingsstation voor inktafval. Tot slot kregen onze producties in 2016 het ‘OK Home Compost’-label. Intersac voldoet aan strenge eisen en is zo een bijzondere speler op de professionele markt van voedselverpakkingen.

intersac-solutions-emballages-services-experience

1.200

klanten
intersac-solutions-emballages-services-poles-activites

4 grote

activiteiten
intersac-solutions-emballages-services-sacs-personnalises

140.000.000

geproduceerde zakken
intersac-solutions-emballages-services-certifications

Met

milieuvriendelijk label
intersac-solutions-emballages-demande-devis

EEN OFFERTE? OF VRAGEN?

U wilt uw project aan ons toevertrouwen en graag een offerte ontvangen? U weet niet welke keuze u moet maken of u wilt meer info? Aarzel dan niet om onderstaand formulier in te vullen. We zullen zo snel mogelijk met u contact opnemen.
[Aanvragen van een offerte]


Intersac produceert sinds zijn oprichting in 1860 voedselverpakkingen. Aanvankelijk waren deze vooral bedoeld voor de molenaars. Maar ons aanbod is aanzienlijk gegroeid en richt zich nu ook tot bakkerijen, snackbars, verkopers van groenten en fruit, apotheken en drogisterijen.
Intersac zet zich in voor het milieu en biedt daarom biologisch afbreekbare en/of composteerbare zakken aan (standaard of gepersonaliseerd). Met gepersonaliseerde zakken laat u zich onderscheiden van de concurrentie en maakt u goede reclame tegen een onklopbare prijs. Intersac voldoet aan uw noden en behoeften dankzij de hoge kwaliteitseisen en de tarieven die steeds worden afgestemd op de markt.