Intersac

BIJNA 160 JAAR EXPERTISE IN VOEDSELVERPAKKING.

De geschiedenis van INTERSAC begon in 1995.

Vandaag de dag is INTERSAC, gevestigd in METTET, uitgegroeid tot een referentie in de productie van papier en karton verpakkingen voor het ter plaatse verpakken van levensmiddelen.

INTERSAC is gespecialiseerd in de productie van zakken van gewaxt of niet gewaxt papier, standaard of op maat, al dan niet met venster en verregaand gepersonaliseerd.

Milieuvriendelijke productie op een gecertificeerde Imprim'Vert en BRC A-site met verpakkingen die aangepast zijn aan het contact met levensmiddelen, gecertificeerd voor duurzaam bosbeheer en steeds meer thuis composteerbaar.

INTERSAC maakt sinds 2015 deel uit van de groep Gault et Fremont. Via de productielocaties van de groep biedt INTERSAC ook een uitgebreid gamma innovatieve verpakkingen aan voor het ter plaatse inpakken van levensmiddelen zowel in foodservice als retail.
img

De productie

De productie is georganiseerd om te voldoen aan de verwachtingen van de klant, dankzij een machinepark uitgerust met geavanceerde druktechnieken en dankzij de geautomatiseerde productiecontrole. Met meer dan 4000m² stockageruimte, zijn er ook op logistiek vlak veel mogelijkheden.

Vraag een offerte

Oprichting Intersac1995

Gault & Frémont

De groep Gault & Frémont kocht het bedrijf terug
2015

Certificaten

Intersac verkreeg de certificaten:
voor duurzaam bosbeheer
2015

Certificaten

Intersac verkreeg volgend certificaat: OK COMPOST HOME
2016

Certificaten

Intersac verkreeg volgend certificaat: BRC IOP Grade A
2018

EEN VRAAG VOOR ONS?

Wilt u uw project aan ons toevertrouwen en graag een offerte ontvangen? Of wilt u meer informatie ontvangen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We zullen zo snel mogelijk met u contact opnemen.
Ja, ik neem contact op

Intersac Studio

Uw verpakkingsproject wordt werkelijkheid dankzij de Intersac Studio.