Verpakkingsinnovatie: Hoe zichtbaarheid combineren met premium uitstraling en minder plasticafval?

De zoektocht naar minder plastic in verpakkingsmaterialen is groot. Maar verse voeding verdient een optimale visibiliteit. En dat liefst aan aantrekkelijke prijzen. Met Plateau Vision+© kan je optimale zichtbaarheid combineren met een premium uitstraling en minder plasticafval. Een verpakkingsinnovatie waar we trots op zijn.

Een nieuw gepatenteerd concept zorgt voor een echte differentiatie in het winkelpunt. Een transparant deksel op een karton basis vestigt alle aandacht op het product. Hierdoor is bedrukking van het karton mogelijk en opent het vele wegen om verregaand te personaliseren en te segmenteren binnen het totale assortiment. Het ingenieuze systeem houdt ook rekening met de noodzakelijke snelheid van inpakken.

De eindklant kan gemakkelijk beide verpakkingsmaterialen scheiden. Het recycleerbare APET deksel is een verantwoorde keuze als onderdeel van de circulaire economie. De karton schalen zijn FSC© en PEFC© gecertificeerd en worden via de papierstroom gerecycleerd. Deze Plateau Vision+© is niet alleen een verantwoorde keuze maar is bovendien erg gemakkelijk. Het karton basiselement kan namelijk meteen ook als presentatie op de gastentafel gezet worden.

Plateau Vision+ © wordt als totaal kit geleverd voor professionals in bakkerijen, snack outlets, restaurants, premium fast food ketens, delicatessenzaken en catering. Er zijn reeds 6 beschikbare formaten en het gamma wordt verder uitgebreid. Verpakken, klikken en presenteren was nog nooit zo premium, verantwoord en gemakkelijk tegelijkertijd.