Intersac nu ook BRC gecertificeerd voor handelsgoederen

De BRC-audit van eind afgelopen jaar verliep erg goed. Het Intersac team haalde opnieuw zijn A-score en wist de certificatie ook uit te breiden naar de handelsgoederen.

Intersac heeft opnieuw zijn BRC Global Standard for Packaging and Packaging Materials certificaat behaald. De certificering wordt erkend door een heel groot aantal retailers, verdelers, producenten en ketenorganisaties. Op die manier zijn klanten zeker dat de productie van verpakking voor voedingsmiddelen op een hygiënische manier gebeurt. Bovendien is het een bevestiging van de strenge vereisten op vlak van kwaliteitsmanagement en risico analyse.

Naast de BRC-certificatie voor zijn geproduceerde voedingsverpakkingen, sleept Intersac nu ook de A-score binnen voor al zijn handelsgoederen. Bijgevolg zijn ook service artikelen van collega-producenten aan deze strikte werkwijze verbonden. En dat is goed nieuws voor de klanten die bij Intersac een totale logistieke oplossing zoeken. Bovendien beantwoord Intersac ook aan de Impirm’Vert certificering en aan de geldende normen voor duurzaam bosbeheer.

Meer over Intersac certificering


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.