#Foodpackagingheroes

Vandaag, 11 mei 2020, gaat een nieuwe fase in van de maatregelen tegen Covid-19. Bedrijven die lang gesloten waren, zijn inmiddels weer van start gegaan. Winkels openen weer hun deuren. Bij Intersac is het hele team vanaf de eerste dag van de Corona crisis tot op vandaag in 3 ploegen continu aan de slag om de broodnodige verpakkingen voor klanten te maken.

Enkele miljoenen zakken in papier voor brood, viennoiserie, fruit, groenten en andere voedingswaren rolden de afgelopen weken van de productielijnen in Mettet. Natuurlijk werden meteen vele maatregelen genomen. De afstanden tussen de werkplekken maakten dit gelukkig ook mogelijk. Communicatie maar vooral ook motivatie lagen aan de basis van de prestatie van dit team. Food Packaging Heroes noem ik ze.

Sinds deze week zijn klanten, dienstverleners en leveranciers terug welkom in onze gebouwen. Onder de voorwaarde dat ze een mondmasker dragen en alle maatregelen strikt opvolgen. Ook onze mensen dragen tijdens hun werkzaamheden een mondmasker of beschermend vizier. De wisseling van de ploegen is geoptimaliseerd zodat er zonder te veel tijdverlies geen onnodige kruising van mensen is.

Ik hoop verder te kunnen werken en onze vele klanten te blijven helpen. Maar vooral hoop ik dat we snel uit deze crisis geraken. Ons team bestaat dan wel uit Food Packaging Heroes maar het zijn allemaal mensen zoals u en ik natuurlijk. Mensen die verlangen naar contact met vrienden en familie. Naar een gezonde omgeving voor degene waar ze van houden. En naar een gezonde toekomst van hun bedrijf.

Marc

Trots op het Intersac team!


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.