Vraag naar afhaal- en bezorgmaaltijden blijft heel hoog: verpakkingen verdienen meer aandacht

Intersac richt zich op functionele, duurzame én aantrekkelijke verpakkingen

De coronacrisis heeft een enorme boost gegeven aan afhaal- en bezorgmaaltijden. Gezien de tijd en moeite die chefs in hun werk stoppen, verdient de verpakking van de gerechten minstens zo veel aandacht. Intersac vindt dat lekker eten een geweldige verpakking nodig heeft. Daarom produceert het Belgische bedrijf vernieuwende en milieuvriendelijke verpakkingen voor zowel foodservice als retail.

Kansen voor doordachte concepten

Vergeet het zoveelste aluminium schaaltje of het standaard wegwerpbakje dat van de andere kant van de wereld komt. De vraag naar een kwalitatievere invulling van verpakkingsoplossingen is groot. Volgens Intersac liggen hier volop kansen. Daarom onderscheidt het bedrijf zich met verpakkingen die de kwaliteit van gerechten ten goede komen. Nu ook gastronomische restaurants, traiteurs en voedingswinkels hun gerechten voor takeaway aanbieden, stijgt de behoefte aan verpakkingen met een hoogwaardige uitstraling. De verpakkingen van Intersac kunnen niet alleen op maat worden gemaakt, maar ook compleet worden gepersonaliseerd. Met oplossingen die passen bij de stijl van een restaurant, groothandel of keten, komen maaltijden optimaal tot hun recht. Van takeaway snacks tot culinaire bereidingen om mee te nemen: Intersac heeft voor ieder product een passende verpakkingsoplossing. Bovendien is een deel van het assortiment geschikt voor de oven en microgolfoven.

Duurzame bronnen

Intersac gelooft dat een verpakking meer is dan een noodzakelijk transportmiddel. Met milieuvriendelijke verpakkingen wil het bedrijf een steentje bijdragen aan een duurzamere wereld. De verpakkingen worden lokaal geproduceerd in energievriendelijke fabrieken in België en Frankrijk. Intersac stelt hoge eigen aan alles wat de fabrieken verlaat. De papieren en kartonnen verpakkingen worden gemaakt van materialen uit duurzaam bosbeheer of andere duurzame bronnen. Daarom zijn deze verpakkingen eenvoudig te recycleren.